ЗЕЛЕНО КАФЕ – ДОКАЗАНО ОТСЛАБВАНЕ

Зелено кафе участва в експеримент.

Зелено кафе бе използвано от английски учени за експеримент свързан с намаляване на теглото. Група хора трябвало да употребяват зелено кафе веднъж дневен в продължение на 90 дни. За да се проверят качествата на зелено кафе са използвани три групи. Тридесет и шест жени и тридесет и шест мъже на възраст м/у 30 и 55 години. Задължително е било за всеки участник в опита е да пие всеки ден в продължение на 3 месеца по едно зелено кафе и минимум 2 литра вода. Ограничение на храната е било дневен прием не повече от 3000 калории.
ЗЕЛЕНО КАФЕ
На първата група е казано, че пие зелено кафе а всъщност е давано преварено многократно зелено кафе без никакви хранителни съставки в него. При тази група се търси резултат от плацебо ефекта. 1 група ( плацебо ). На втората група е давано да пие чисто зелено кафе. 2 група ( Зелено кафе ). На третата група е давано да пие зелено кафе в комбинация с зелен чай и жен шен. 3 група ( Зелено кафе 800 ).

След 7 дни:

1 група ( плацебо ) средно е свалила около 1 – 2 кг
2 група ( Зелено кафе ) средно е свалила около 2 кг
3 група ( Зелено кафе 800 ) средно е свалила около 2 кг

След 30 дни:

1 група ( плацебо ) средно е свалила около 2 – 4,5 кг
2 група ( Зелено кафе ) средно е свалила около 4 – 6 кг
3 група ( Зелено кафе 800 ) средно е свалила около 4 – 5 кг

Крайни резултати след 90 дни:

1 група ( плацебо ) средно е свалила около 6-8 кг
2 група ( Зелено кафе ) средно е свалила около 9 – 12 кг
3 група ( Зелено кафе 800 ) средно е свалила около 12 -14 кг

Най-добрите резултати са постигнали жените на възраст до 35 години.

1 група ( плацебо ) средно е свалила около 8 кг
2 група ( Зелено кафе ) средно е свалила около 12 кг
3 група ( Зелено кафе 800 ) средно е свалила около 14 кг

Трябва да се отбележи, че група 3 пиеща Зелено кафе 800 е постигнала най-добри резултати при жените и мъжете, независимо от възрастта спрямо останалите участници от група 1 ( плацебо ) и група 2 ( Зелено кафе ).

С годините метаболизма се забавя Зелено кафе 800 ускорява по-добре метаболизма сравнение с други продукти за отслабване, благодарение на комбинацията от зелено кафе, зелен чай, жеш шен. След 2-3 дни употреба на зелено кафе 800 човек се чувства по-жизнен, консумира по-малко храна и благодарение на хрома се засища по-бързо и с по-малки количества храна.