ЛИЙВ ВИТАМИНС капсули 680 мг. * 30 УКРЕПВА ЗДРАВЕТО, ПОДСИЛВА ИМУНИТЕТА Хранителна добавка 30 капсули 680 mg

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Vitaslim VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин.

Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.

ДЕЙСТВИЕ:

Vitaslim VITAMINS е балансирана формула от витамини и минерали, която подпомага правилното функциониране на всички системи в човешкото тяло. Всяка една съставка има благотворно влияние върху здравето.

 • Витамин А (ретинол палмитат) – спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.
 • Витамин В1 (тиамин мононитрат) – съдейства за осигуряването на нормален растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.
 • Витамин В2 (рибофлавин) – допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция и дейността на клетките при оксидативен стрес.
 • Витамин В3 (никотинамид) – допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулацията на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мозъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.
 • Витамин В5 (калциев пантотенат) – подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.
 • Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) – подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.
 • Витамин B9 (фолиева киселина) – подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.
 • Витамин B12 (цианкобаламин) – подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.
 • Витамин С (аскорбинова киселина) – подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.
 • Витамин D3 (холекалциферол) – съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите.
 • Витамин E (D-алфа-токоферол) – антиоксидант. Повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.
 • Биотин, Витамин Н (биотин) – спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.
 • Коензим Q10 (убидекаренон) –антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.
 • Калций (калциев карбонат) – подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.
 • Магнезий (Магнезиев оксид) – допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.
 • Желязо (железен фумарат) – допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.
 • Цинк (цинков оксид) – участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.
 • Флуор (натриев флуорид) – спомага минерализацията на зъбите.
 • Манган (манганов сулфат) – спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.
 • Йод (калиев йодит) – способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.
 • Мед (меден окис) – съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.
 • Селен (натриев селенат) – допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.
 • Хром (хром III хлорид) – допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

 • За възрастни: 1–2 капсули дневно.
 • При деца над 3-годишна възраст: 1 капсула дневно.

ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КАПСУЛИРАНЕ Licaps®

Vitaslim VITAMINS е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото и пълното му усвояване от организма.

Желатиновите капсули Licaps® са:

 • без разтворители;
 • без консерванти;
 • без глутен;
 • без захар;
 • без ГМО.

СЪСТАВ:

Препоръчвана доза за дневен прием от 1 капсула / 2 капсули (% RDA*):

Калций (Калциев карбонат) 60/120 mg (15)
Витамин C (Аскорбинова киселина) 40/80 mg (100)
Магнезий (Магнезиев оксид) 28/56 mg (15)
Витамин В3 (Никотинамид) 8/16 mg (100)
Желязо (Железен фумарат) 7/14 mg (100)
Витамин Е (D-Алфа-токоферол) 6/12 mg алфа-ТЕ (100)
Коензим Q10 (Убидекаренон) 5/10 mg (**)
Цинк (Цинков оксид) 5/10 mg (100)
Витамин В5 (Калциев пантотенат) 3/6 mg (100)
Флуор (Натриев флуорид) 1,78/3,56 mg (100)
Манган (Манганов сулфат) 1/2 mg (100)
Витамин В2 (Рибофлавин) 0,7/1,4 mg (100)
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид) 0,7/1,4 mg (100)
Витамин В1 (Тиамин мононитрат) 0,55/1,1 mg (100)
Мед (Меден оксид) 0,5/1 mg (100)
Витамин А (Ретинил палмитат) 400/800 µg RE (100)
Витамин В9 (Фолиева киселина) 100/200 µg (100)
Йод (Калиев йодид) 76/152 µg (100)
Селен (Натриев селенат) 27/54 µg (100)
Биотин (Биотин) 25/50 µg (100)
Хром (Хром III Хлорид) 20/40 µg (100)
Витамин D3 (Холекалциферол) 2,5/5,0 µg (100)
Витамин В12 (Цианкобаламин) 1,3/2,6 µg (104)

Помощни вещества: антиоксидант – лецитин (фосфатидил холин), слънчогледово масло.

* Препоръчителен дневен хранителен прием за възрастни.

** Не е установен препоръчителен дневен хранителен прием.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са известни.

Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ!
Продуктите от Vitaslim подходящи ли са за мъже?
Продуктите от Vitaslim успешно се прилагат както при мъже, така и при жени.

Могат ли да се приемат заедно с лекарствени препарати?
Подходящи са да бъдат приемани заедно с лекарствени препарати, тъй като са изцяло натурални. При тежки и хронични заболявания е желателно да се направи консултация със специалиста, следящ конкретния случай.

Могат ли да се вземат при бременност и кърмене?
При бременност се препоръчва прием на Vitaslim HEALTH и Vitaslim FITNESS, чийто съставки спомагат за овладяването на дефицитите на полезни вещества в женския организъм.

Подходящи ли са за деца и възрастни?
Продуктите от Vitaslim са подходящи за лица от всички възрасти, като преди употребата на продуктите за отслабване децата и тийнейджърите трябва да се консултират със специалист ендокринолог-диетолог. Vitaslim IMMUNO не се препоръчва при деца.

Подходящи ли са за вегетарианци?
Продуктите от Vitaslim не съдържат продукти от животински произход. Капсулите на всички продукти са от рибен желатин. Vitaslim HEALTH има изцяло морски произход.

ПРОИЗВЕДЕНО ОТ: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ за Витаслим ООД, България.