FEMMAX ОТГОВАРЯ:

 • БЕЗОПАСЕН ЛИ Е FEMMAX?

  Femmax е хранителна добавка на растителна основа, която съдържа 100% органични, естествени и доказани съставки. Той е напълно безопасен за здравето и не предизвиква никакви странични ефекти.

 • КАК ДА ПРИЕМАМ FEMMAX?

  Приемайте по една таблетка 30-60 минути преди полов контакт, 1 или 2 пъти на ден. За да засилите ефекта, препоръчваме да приемате Femmax редовно, в продължение на поне няколко месеца.

 • ПРИ ВСЕКИ ЛИ ДЕЙСТВА FEMMAX?

  Femmax е създаден с мисъл за жените. Не се препоръчва за мъже, бременни жени или кърмачки, както и за девойки под 18-годишна възраст. Резултатите, които ще постигнете, благодарение на Femmax са потвърдени от жени от различни етнически групи и култури, на различна възраст и с различна сексуална ориентация.

 • ЕФЕКТИТЕ ПОСТОЯННИ ЛИ СА?

  Femmax е хранителна добавка, която подобрява метаболизма у жената. За да постигнете максимални резултати препоръчваме да приемате Femmax редовно – колкото по-висока е концентрацията на неговите съставни вещества в тялото Ви, толкова по-силни и емоционални преживявания ще имате! Не приемайте повече от 2 таблетки на ден, това няма да ускори или увеличи постигнатите ефекти.

 • ДИСКРЕТНО ЛИ ЩЕ ПОЛУЧА ПОРЪЧКАТА СИ?

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме личните данни на нашите клиенти на трети лица.

  Поръчаните продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена опаковка и доставени на адреса, който сте посочили във формуляра, с куриер на фирма SPEEDY. След като направите поръчка, ще получите обратен имейл  или обаждане от нас, а куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите поръчката си.

 • КЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ FEMMAX ?

  Femmax е достъпен само на нашия уебсайт: www.femmax.bg. Няма да го намерите в магазинната мрежа. Това е така, защото искаме да сме сигурни, че Femmax се съхранява в подходящи условия. Ние сме официалният и единствен представител на продукта в България, затова поръчвайки от сайта на продукта можете да бъдете сигурни, че поръчвате оригиналът!

 • ИМА ЛИ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА?

  На пазара има различни видове продукти, подобни до Femmax. Пазете се от евтини имитации, за които се предполага, че „действат“ както нашия продукт. Уверяваме ви, че само Femmax използва патентована формула и само ние притежаваме оригиналната формула на Femmax.

 • КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА?

  Приемайте по една таблетка 30-60 минути преди полов контакт, 1 или 2 пъти на ден. За да засилите ефекта, препоръчваме да приемате Femmax редовно. За да постигнете максимални резултати препоръчваме да приемате Femmax редовно – колкото по-висока е концентрацията на неговите съставни вещества в тялото Ви, толкова по-силни и емоционални преживявания ще имате! Не приемайте повече от 2 таблетки на ден, това няма да ускори или увеличи постигнатите ефекти.

 • МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ, АКО ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА?

  Разбира се. В този случай е необходимо да платите поръчката си предварително чрез e-Pay системата за електронно плащане.